oksnes


OM STANDARD OG TILVALG

---

I Melandgården har man fokusert på kvaliteter man oftest assosierer med eneboliger. Smarte planløsninger gir flere bruksmuligheter og stor grad av valgfrihet for kjøperne.

Bad

Badene har en oppgradert standard med 120 centimeter bred baderomsinnredning fra JKE Design, veggmontert toalett og innfellbare dusjvegger i glass. Det blir fliser på vegger og gulv, med eget fall i dusjsonen. Hver leilighet har i tillegg eget vaskerom, der det blir belegg på gulvene. 

Kjøkken

Kjøkkenet leveres fra JKE Designs Nordic Basic-serie som gir et moderne uttrykk med mange valgmuligheter. I Melandgården kan kjøpere velge mellom to forskjellige typer trestrukturer på frontene, eller tre forskjellige malte fronter. 

En benkeplate i 20 millimeter laminat blir standard. Eventuelle tilpasninger tas opp på tilvalgsmøte mellom selger og kjøper.

Hvitevarene blir levert av Siemens.


* Bilder er ment som inspirasjon. Begge kjøkkeninnredningene er hentet fra Sigdal Line.


Oppvarming og ventilasjon

Hver leilighet får et eget ventilasjonsanlegg som skjules i himlingen, mens bygningen for øvrig oppvarmes med et lavenergi-system, som blant annet gir vannbåren varme i alle gulv. 

Oppvarmingssystemet, som er separat for hver leilighet, gjør at man står fritt til å justere varmen slik man selv ønsker den, på samme måte som man ville gjort i en enebolig. 

Terrasser

På terrassene er rekkverket utført i stål/aluminium og glass, noe som gjør at utsikten er sikret fra alle etasjer. Terrassegulvene får enten tre eller betongutførelse. De som bor på bakkeplan for en markterrasse, med tilgang til plen rett utenfor bygget.

Valgmuligheter

For Melandgården har man fokusert på kvaliteter man oftest assosierer med eneboliger. Smarte planløsninger gir flere bruksmuligheter og stor grad av valgfrihet for kjøperne. Ta kontakt med megleren for eventuelle spørsmål dere måtte ha. 

---

Ytterligere tilvalgsmuligheter

I løpet av 2020 vil det bli publisert en tilvalgsside for Melandgården. Det som er presentert på nettsiden i dag er standardutstyrte leiligheter. Hvis du kjøper tidlig i prosjektet kan du i tillegg gjøre ekstra valg på forskjellige elementer i leiligheten.

Enten det er snakk om oppgradering av kjøkkeninnredning, andre typer gulv eller andre valg man vil oppgradere så får man presentert hvilke muligheter som ligger foran deg.

Som kjøper i Melandgården vil du på et senere tidspunkt få beskjed når tilvalgsperioden begynner. Du kan da få tilgang på forskjellige prøver av tilvalgsalternativene, og møte med de som kan guide deg gjennom mulighetene du har. Det vil også være mulighet for å booke et møte for å gå gjennom hvilke muligheter som ligger i prosjektet.

 

Har du ønsker om å få endret planløsningen eller få på plass produkter som ikke står i vår liste over tilvalg må man ta kontakt med utbygger.

Når en slik forespørsel er mottatt går man i dialog, og finner ut hva som er mulig å få til, og hvilke kostnader som følger med det. Da får du et konkret tilbud å ta stilling til.